Managed hosting door True

Alcadis verzorgt deze zomer gratis seminars

 

Alcadis IP Solutions is deze zomer druk bezig met het verbeteren van zijn service aan IT resellers. Eén van deze services is het verzorgen van gratis seminars.

Alcadis biedt de gelegenheid aan resellers om hun kennis uit te breiden. Bovendien bieden deze seminars de mogelijkheid om uw advisering en ondersteuning naar uw klanten te vergroten.

Zo is er dinsdag 14 juli een training toegespitst op de Nonius Productlijn.
Hotspots worden op grote schaal wereldwijd ingezet. De toepassing of het verdienmodel verschilt van gratis, reclame tot betaald model. De software van Nonius speelt hier goed op in. Zo kan de Nonius hotspot bij hotels, restaurants of cafés worden geïntegreerd in het bestaande betaalsysteem of kan er gekozen worden voor betalen met creditcard of per sms.  Tijdens de training leert u om hotspots te installeren en te beheren.

Daarnaast wordt er donderdag 16 juli een WiFi introductie seminar georganiseerd om meer inzicht te krijgen in de soms wat complexe wereld van draadloze netwerken. Alcadis IP Solutions geeft tijdens dit seminar praktische tips en verstrekt theoretische kennis.  Deze kennis zal u ondersteunen qua advisering bij grote en kleinere draadloze projecten.

Aanmelden voor deze gratis seminars, en eventueel als nieuwe klant, kan via de website van Alcadis: www.alcadis.nl/seminars/-/view/ of via e-mail: ddonk@alcadis.nl

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2989026). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.