Managed hosting door True

Nocore en Flying Bytes verenigen krachten

 

Marc Schlaghecke en Niels van den Berg hebben op 23 juni in Hoofddorp de samenwerkingsovereenkomst getekend tussen Nocore en Flying Bytes Mobile. Gezamenlijk brengen de IT specialisten onder de merknaam CleanJack® een serie nieuwe mobiele producten voor schoonmaakbedrijven op de markt.

Helemaal als een verrassing kwam de samenwerking tussen de twee IT specialisten niet. Meer dan 300 schoonmaakbedrijven in Nederland, België en Frankrijk werken met de ERP software van Nocore. Flying Bytes was het afgelopen jaar regelmatig in het nieuws met innovatieve mobiele oplossingen voor schoonmaakbedrijven. "Mobiel tijd registreren via NFC telefoons en RFID chips is verreweg de belangrijkste innovatie in de schoonmaakbranche van de afgelopen jaren", aldus Marcel Grob, directeur van Care dienstengroep en een van de eerste bedrijven in Nederland die startte met het registratiesysteem van Flying Bytes. Grob is enthousiast: "Nu het tijdregistratiesysteem van Flying Bytes is gekoppeld aan het systeem van Nocore, besparen wij enorm veel tijd in de administratieve verwerking van uren en kunnen wij snel en gemakkelijk sluitende urenrapportages opleveren aan onze klanten."

Complementair

Niels van den Berg, directeur van Flying Bytes: "Bij onze klanten in de schoonmaakbranche kwam steeds de naam Nocore naar voren. We zijn de mogelijkheden voor samenwerking gaan onderzoeken en zaten vanaf het eerste gesprek op dezelfde golflengte met het team van Nocore". Marc Schlaghecke, directeur van Nocore, vult aan: "Het succes van Flying Bytes in de schoonmaakbranche bleef voor ons niet onopgemerkt, wij zijn content dat de mobiele diensten nu gekoppeld zijn aan ons platform. Onze bestaande klanten kunnen hierdoor direct tijdwinst boeken in de aansturing van medewerkers en de administratieve afhandeling van urenstaten en rapportages. Bovendien gaan dankzij de samenwerking met Flying Bytes deuren open bij nieuwe klanten."

CleanJack® mobility portfolio
Naast het mobiele tijdregistratiesysteem bestaat het CleanJack® portfolio uit een mobiel kwaliteitmeetsysteem (DKS), een mobiele werkbon en mobiele materiaal bestellijsten. De overeenkomst tussen deze systemen is dat alle gegevens die normaal ingevuld werden op papier, daarna verzameld en vervolgens handmatig werden overgenomen naar het hoofdsysteem, nu vervangen worden door digitale formulieren op PDA's of Smartphones. Vanuit het centrale systeem vindt de aansturing en de planning plaats. Ingevulde of ondertekende formulieren of werkbonnen worden direct verwerkt in de systemen van Nocore.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2986440). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.