Managed hosting door True

Samenwerking tussen Comsenso en iPass

 

Comsenso, een leverancier van communicatie-, beveiligings- en hostingoplossingen, heeft gekozen voor een samenwerking met iPass, leverancier van mobiliteitsdiensten voor bedrijven overal ter wereld.

De iPass Mobile Office-oplossing vormt de hoeksteen van deze samenwerking. Comsenso is op deze manier in staat om zijn klanten wereldwijde connectiviteit te bieden via het grootste gecombineerde Wi-Fi- en dialup-netwerk ter wereld. Daarnaast kan het bedrijf zijn brede reeks van managed netwerk- en beveiligingsoplossingen nu met iPass Mobile Office integreren tot een totale connectiviteitsoplossing. De klanten van Comsenso kunnen deze oplossing gebruiken om vanaf elke locatie ter wereld op eenvoudige en veilige wijze toegang tot hun bedrijfsnetwerk of internet te krijgen. Ze kunnen daarbij vertrouwen op de expertise van Comsenso bij de integratie van technologieën om een naadloze gebruikerservaring te bieden.

Theo Jekel, managing partner bij Comsenso: "Door onze samenwerking met iPass zijn we in staat om onze klanten een unieke ervaring te bieden met betrekking tot remote toegang. Dankzij de integratie van ons bestaande aanbod met iPass Mobile Office kunnen onze klanten profiteren van een wereldwijde Wi-Fi-dekking die meer dan 120.000 zakelijke locaties en 3G-diensten in negen landen in Noord-Amerika, Europa en Azië omspant. Onze nieuwe dienst biedt het beste van beide werelden; alomtegenwoordige verbindingen met HSDPA-snelheden in een groot aantal landen, en kostenefficiënte WiFi-netwerken met hoge beschikbaarheid op strategische zakelijke locaties zoals luchthavens, hotels en cafés. Eindgebruikers kunnen verder profiteren van toegang via een centrale Connection Manager. Zakelijke klanten krijgen op deze manier de volledige regie over de beveiliging en kosten."

Dankzij de samenwerking met iPass kan Comsenso klanten alomtegenwoordige remote toegangsdiensten bieden als onderdeel van zijn complete aanbod van managed netwerkdiensten, beveiligingsoplossingen, advies en applicatiehosting. Klanten en partners die van deze nieuwe dienst profiteren zijn onder meer grote telecombedrijven als KPN International en Infonet Nederland, die nauw met Comsenso samenwerken om hun klanten veilige oplossingen voor remote toegang te bieden.

Carolien Nijhuis, de algemeen directeur van KPN International: "Onze klanten hebben tijdens hun internationale zakenreizen behoefte aan betrouwbare en veilige toegang tot hun e-mail en bedrijfsgegevens. Om deze reden zijn we zeer verheugd met deze samenwerking tussen Comsenso en marktleider iPass. In het bijzonder biedt dit onze VPN-klanten de mogelijkheid om te profiteren van de geïntegreerde Secure Remote Access- en Mobility-oplossingen die verbindingen met hun bedrijfsnetwerk bieden."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2985515). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.