Managed hosting door True

Fred van Lemmen rondt rol bij Telexis per 1 juli af

 

Telexis, dienstverlener op het gebied van geavanceerde telecom-, RFID- en NFC-gerelateerde oplossingen, maakt bekend dat Fred van Lemmen zijn interimopdracht om uitvoering te geven aan Sales en Marketing bij Telexis per 1 juli afrondt.

Medio vorig jaar aanvaardde Fred van Lemmen de interim-opdracht invulling te geven aan de Sales en Marketing-rol bij Telexis in Rijswijk. Sindsdien zijn belangrijke stappen gezet in het commerciële proces, de presentatie van het bedrijf en het aanbrengen van focus in de marktbewerking.

Telexis is innovator op het gebied van telecommunicatie en RFID- en NFC-gerelateerde oplossingen. Telexis ondersteunt en adviseert bedrijven op het gebied van digitaal beveiligde toegang tot systemen en locaties, het uitvoeren van transacties via onder andere de mobiele telefoon en het verwerken van grote aantallen back-office transacties (ticketing, provisioning, rating en billing).

Fred van Lemmen over zijn activiteiten: ‘Vorig jaar heb ik aangegeven tijd te willen maken voor de volgende stap en ik heb inspiratie die ambitie te realiseren. Ik heb met heel veel plezier gewerkt bij Telexis. De contacten met Telexis blijven bestaan en wij blijven in gesprek over toekomstige mogelijkheden en samenwerking.'

Op dit moment wordt binnen Telexis nadrukkelijk gekeken naar initiatieven voor samenwerking met strategische partners. ‘Ik kan me heel goed voorstellen, dat ik in een dergelijk ‘eco-systeem' een hele goede en passende rol kan gaan vervullen', aldus van Lemmen.

Zoals gepland zullen de taken op marketing- en salesgebied worden voortgezet door de huidige directie van het bedrijf.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2984494). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.