Managed hosting door True

iPhone 3GS is warm broodje over de toonbank

 

De iPhone 3GS, het nieuwste model van de bekende smartphone van Apple, is al meer dan 1 miljoen keer over de toonbank gegaan sinds de verkoop ervan vorige week vrijdag van start ging in de VS en zeven andere landen.

Dat heeft Apple-topman Steve Jobs in een persbericht gezegd. Het is het eerste teken van leven dat Jobs geeft sinds hij in januari wegens ziekte van de voorgrond verdween. "De klanten stemmen en de iPhone wint", zo zegt Jobs. Analisten hadden verwacht dat tijdens het eerste weekend 500.000 mensen een iPhone 3GS zouden aanschaffen, maar Apple overtrof dus ruimschoots de verwachtingen.

"Met meer dan 50.000 beschikbare applicaties in Apples revolutionaire App Store, is het iPhone-momentum groter dan ooit", meent Jobs.

Zaterdag nog schreef The Wall Street Journal dat Jobs, nu 54, in de lente een levertransplantatie heeft ondergaan en dat zijn gezondheidsproblemen zo ernstiger waren dan gedacht. Toch zou Jobs zoals gepland eind juni weer zijn plaats innemen als ceo van Apple - zij het deeltijds. Met een persbericht waarin Jobs wordt geciteerd lijkt Apple de twijfels te willen wegnemen en de terugkeer van Jobs te bevestigen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2977791). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.