Managed hosting door True

Microsoft benoemt Nederlander tot UC-expert

 

Microsoft heeft de eerste Nederlandse Certified Master Office Communications Server 2007 benoemd. Marco van Olst, specialist in Unified Communications (UC), is daarmee nu een van de twintig ict'ers die deze titel dragen.

Automatiseerders die tot Certified Master OCS benoemd zijn, zouden daarmee een expert zijn op het gebied van Microsoft Unified Communications. 

Van Olst, die werkt bij detacheerder VX Company, heeft eerst drie weken een masterprogramma op de Microsoft Campus in Redmond moeten volgen. De lessen werden afgesloten met drie theorie-examens en een praktijkexamen. De UC-specialist zou als één van de zestien deelnemers alle vier de examens met positieve resultaten hebben afgesloten.

'We stimuleren onze specialisten om dergelijke programma's te volgen', zegt VX Company's directeur Frank Martel. 'Juist in deze moeilijke tijden is het belangrijk om in je eigen mensen te investeren. Het behalen van de mastertitel is uiteraard de verdienste van Marco zelf en daar zijn wij heel trots op.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2976586). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.