Managed hosting door True

Randstad levert hulptroepen aan XS4all

 

Uitzendbureau Randstad en Xs4all gaan intensief samenwerken bij de selectie, opleiding en begeleiding van medewerkers van de helpdesk van de internetaanbieder. Randstad rekruteert helpdeskmedewerkers met ict-kennis die vervolgens vast gedetacheerd worden bij Xs4all. Dit is volgens de internetaanbieder nodig om klanten beter te kunnen helpen. Er gaan per direct ruim zeventig nieuwe medewerkers via Randstad IT Services aan de slag, op een totaal van 125 helpdeskmedewerkers.

Het versterken van de heldesk is volgens Xs4all nodig om de wachttijden aan de telefoon kort te houden. Hoewel hiervoor eerder een callcenter ingeschakeld werd, had dat niet het beoogde resultaat. De wachttijden werden wel korter, maar volgens Niels Huijbregts, woordvoerder van Xs4all, hadden de callcenter-medewerkers minder specialistische kennis in huis. 

Paar minuten wachten
‘Met de medewerkers die wij via Randstad IT services inzetten, gaan we meer de diepte in. Deze mensen hebben specialistische kennis over computers en internet. Wij denken dat klanten beter een paar minuten kunnen wachten waarna ze heel goed geholpen worden, dan dat zij meteen geholpen worden zonder resultaat. '

Het bestaande callcenter van Xs4all is ruim genoeg om de zeventig extra medewerkers in te zetten. Ook de training van nieuwe medewerkers verzorgt de internetaanbieder binnenshuis via eigen trainers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2974565). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.