Managed hosting door True

Qmanage van Quarantainenet beschikbaar via Imtech

 

Met het sluiten van een partnerovereenkomst hebben Quarantainenet en Imtech ICT CS de handen ineen geslagen om het product Qmanage niet alleen in het onderwijs, maar ook daarbuiten verder in de markt te zetten.

Tijdens eerdere implementaties bij een aantal ROC-instellingen was er al sprake van een informele samenwerking tussen Quarantainenet en Imtech
ICT CS. Met het sluiten van de partnerovereenkomst wordt de samenwerking verder uitgebreid en krijgt zij een formeel karakter. Pascal Rijs, Alliance Manager bij Imtech ICT CS, laat weten verguld te zijn met de overeenkomst: "Qmanage is de logische keuze voor netwerkbeveiliging in het onderwijs. Ook in andere sectoren, zoals de publieke sector, speelt een vergelijkbare vraag. Ik ben ervan overtuigd dat Qmanage de oplossing is waarmee Imtech ICT CS aan die vraag kan voldoen."
Frank van den Hurk, Commercieel Directeur bij Quarantainenet, is eveneens zeer tevreden over de partnerovereenkomst: "Imtech ICT CS is een zeer sterke speler met veel know-how over netwerken, zoals we in eerdere trajecten al hebben ervaren. Daarmee is Imtech ICT CS voor Quarantainenet een logische keuze als partner voor het vermarkten van Qmanage. Ik verwacht daarnaast dat veel Qmanage-klanten voordeel kunnen behalen uit de inzet van engineers van Imtech ICT CS, bijvoorbeeld om implementatietrajecten nog soepeler te laten verlopen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2968398). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.