Managed hosting door True

Interoute One Microsoft OCS SIP trunk-gecertificeerd

 

Interoute, eigenaar en operator van het internationaal glasvezelnetwerk voor spraak- en data- en internetverkeer, maakt bekend dat zijn Interoute One-dienst Microsoft OCS SIP trunk-gecertificeerd is.

De koppeling tussen Interoute One en OCS R2 combineert de voordelen van OCS met de Voice over IP (VoIP) mogelijkheden van het Interoute-netwerk, waardoor een complete Unified Communications-tool ontstaat. Microsoft heeft in samenwerking met de Engineering Group van Interoute een groot aantal diensten getest op meer dan 250 testpunten. De Microsoft-certificering wordt wereldwijd gezien als een erkenning voor correcte werking en toepasbaarheid. Microsoft heeft in februari 2009 zijn laatste versie van Office Communciations Server - OCS R2 - gelanceerd. OCS R2 focust op spraakkwaliteit en telefooncentrale functionaliteit.

Berend-Jan van Maanen, country manager Benelux van Interoute: ‘Interoute One maakte al gebruik van Microsoft OCS en met de lancering van de nieuwe OCS-versie was het zaak de integratie met Interoute One zo snel mogelijk te testen. We zijn zeer verheugd met deze Microsoft-certificering.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2968224). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Sinds wanneer maakt Microsoft uit wanneer iets aan de SIP standaard voldoet?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.