Managed hosting door True

Diefstal notebooks Ingram Micro België

 

Tijdens het weekend van 23 op 24 mei 2009 heeft er een inbraak plaatsgevonden in het warehouse van Ingram Micro België. Een grote hoeveelheid van de HP Pavilion DV2-1020EB, HP Notebooks 6830S C2D en Sony VAIO VGNAW21M/H zijn hierbij ontvreemd. De schade is 225.000 euro.

Tijdens het weekend van 23 op 24 mei 2009 heeft er een inbraak plaatsgevonden in het warehouse van Ingram Micro België. Een grote hoeveelheid van de HP Pavilion DV2-1020EB, HP Notebooks 6830S C2D en Sony VAIO VGNAW21M/H zijn hierbij ontvreemd. De serienummers van deze gestolen producten zijn bekend. Dit meldt Marc Cox, director of sales & business management, in een brief aan zijn resellers. Hij schrijft: "Wij verwachten dat deze producten te koop zullen worden aangeboden via de alternatieve kanalen. De mogelijkheid bestaat dat de komende dagen de producten zullen worden aangeboden tegen sterk gereduceerde prijzen. Wij willen u dan ook vragen om de serienummers te controleren van elk HP Pavillion, HP en Sony VAIO model met behulp van de lijst met serienummers. Mocht een van de serienummers hetzelfde zijn dan vragen wij u om dit direct te melden bij het Ingram Micro Legal Department via karel.everaet@ingrammicro.eu. Wij verzoeken u om deze boodschap verder te distribueren binnen uw organisatie en klantenbestand."

Het is niet de eerste keer dat er inbrekers aan het werk waren in het gebouw, aldus het Belgische ict-vakblad Datanews.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2957748). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.