Managed hosting door True

Copaco biedt technische certificering van DME

 

Met de groeiende vraag naar de mobile devicemanagement oplossing DME, neemt ook de vraag naar installatie en onderhoud van deze oplossing toe. Daarom organiseert Copaco Nederland in samenwerking met het Deense bedrijf Excitor de eerste DME Technical Training in Nederland.

De deelnemers van deze training zijn hierna in staat om zelfstandig DME te installeren en eerstelijns support te verlenen bij de gebruiker van het devicemanagementsysteem. De eerste driedaagse training vindt plaats op 10, 11 en 12 juni 2009 bij Copaco Nederland in Eindhoven.

"Momenteel biedt Copaco Nederland haar reseller de mogelijkheid om de installatie van DME voor hen te verzorgen. Na het volgen van de DME Technical Training zijn de resellers in staat de installatie van DME ook zelf te verzorgen", aldus Harold Bax, Business Manager van Copaco Nederland. "Bovendien kunnen geïnteresseerde resellers vanaf nu ook een DME Sales Training bij ons volgen. Daarmee biedt Copaco Nederland de reseller een compleet trainingspakket aan voor de verkoop, de installatie en de support van Excitor DME."

"Wanneer de reseller beide trainingen voltooit, kan hij deelnemen aan ons Partner Program. De investering in kennis betaalt zich dan terug in gunstiger inkoopcondities en andere voordelen waaronder deelname aan leadgeneratieprogramma's", aldus Bax.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2955454). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.