Managed hosting door True

Nieuwe benoemingen bij Trapeze Networks

 

Trapeze Networks heeft Ivana De Sanctis benoemd tot Field Marketing Manager EMEA en Alain Levens tot Presales Manager Benelux.

De Sanctis heeft hiervoor jarenlang in marketingmanagementfuncties gewerkt voor LogMeIn en Hand Held Products. Bij Trapeze is zij verantwoordelijk voor het implementeren van de marketingstrategie en -programma's, in nauwe samenwerking met de lokale partners en het eigen verkoopteam. Levens is afkomstig van Radware, waar hij als Technical Manager verantwoordelijk was voor alle presales activiteiten in de Benelux. In een team van zeven WLAN-professionals is hij bij Trapeze verantwoordelijk voor alle technische verkoopondersteuning in de Benelux regio.

"Om de succesvolle groei samen met onze partners door te zetten, versterken wij het team in Hilversum". zegt Jeroen Nooijen, VP Sales EMEA van Trapeze Networks. De Sanctis heeft behalve jarenlange ervaring met internationale marketing in de branche ook een MBA in International Business & Marketing van de London South Bank University. Levens is Industrieel Ingenieur in Elektronica en Telecommunicatie, aangevuld met een lange lijst certificeringen als senior consultant en trainer op het gebied van netwerkontwerp en -beveiliging. Voor Radware was hij circa zes jaar Senior Security Consultant en Technical Trainer bij de Europese netwerk- en beveiligingsdistributeur NOXS.  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2954221). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.