Managed hosting door True

'COLT samen met partners goed op koers'

 

COLT Telecom, aanbieder van zakelijke communicatiediensten, heeft afgelopen week in Muiden het jaarlijkse COLT Partner Netwerk Evenement georganiseerd.

Dit meldt COLT in een persbericht: Doelstelling van deze dag was om verder in te gaan op het COLT Partner Programma, COLT Community (waarin onder andere een online partner service geboden wordt) en de laatste ontwikkelingen hieromtrent. De elementen Partners, Products, Marketing en Rewards uit dit programma vormen de basis. Dit zijn cruciale elementen voor een constructief partnership en een effectieve samenwerking. Daarnaast was er ook tijd voor actie: De COLT Zeilregatta 2009.

Partnership vandaag en morgen
De samenwerking tussen COLT en haar Partners is in de loop der jaren uitgegroeid tot een sterk verbond op basis van een structurele en open communicatie, aldus COLT. "De Middenzakelijke markt is goed voor meer dan 40% van de afzet in het Nederlandse bedrijfsleven. Voor COLT is dit een interessant gegeven, omdat deze markt ook in economisch minder voorspoedige tijden sterk aan het professionaliseren is. Een sterk datanetwerk is daarbij van essentieel belang. Daarnaast is de vraag naar kwalitatief hoogwaardige diensten vanuit deze markt groot en geven zij hun IT en Telecom beheer graag uit handen. COLT richt zich de laatste jaren steeds meer op het aanbieden van managed services wat exact aansluit op de toegenomen vraag vanuit de middenzakelijke markt," aldus Arjan van de Klashorst, Directeur Middenzakelijke markt COLT Telecom Nederland. "Wij hechten veel waarde aan intensief contact met deze klanten. Door te weten wat er speelt kunnen wij ook in de toekomst tailormade diensten blijven ontwikkelen. Zo kunnen onze klanten zich volledig en zo efficiënt mogelijk op hun core business richten."

Sinds de oprichting van een divisie met focus op MKB binnen COLT zijn er diverse producten speciaal voor dit segment en partners ontwikkeld. Voorbeelden hiervan zijn VoiP diensten voor resellers en professionele services voor de middenzakelijke markt. Deze services variëren van netwerk audits tot complete managed services. Diverse producten die worden aangeboden aan de grootzakelijke markt zijn opnieuw ontwikkeld om optimaal aan de wensen van de MKB ondernemer te voldoen. Hierbij gaat COLT verder dan het simpelweg aanbieden van een uitgeklede vorm van een bestaande grootzakelijke dienst. Een voorbeeld hiervan is COLTs veelgeprezen Ethernet oplossing waarmee een betaalbaar alternatief wordt geboden voor glasvezel. Dit is een dienst die speciaal voor het MKB is ontwikkeld. Een trage datanetwerkverbinding is immers een veelgehoorde klacht in deze markt en aan bestaande diensten hangt vaak een onrealistisch hoog prijskaartje. COLT partners hebben nu een uitgebreid portfolio van MKB producten voorhanden om hun klanten optimaal te kunnen bedienen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2954200). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.