Managed hosting door True

Opkomst evenement TechAccess boven verwachting

 

TechAccess Voice ontving deze week ruim zestig partners op zijn eerste relatie-evenement. Er werd vooral aandacht besteed aan oplossingen op basis van producten van Alcatel-Lucent en Amigo.

Rene van Eymeren, account manager bij TechAccess, kijkt tevreden terug op het evenement. "De opkomst was ver boven verwachting. Geïnteresseerde partners hadden zich aangemeld via onze uitnodiging waarin stond om vooral ook  je collega mee te nemen en daar hadden velen gehoor aan gegeven. De opkomst was meer dan honderdtwintig procent."

Tijdens het evenement werd onder meer aandacht besteed aan het TechAccess Recruitment programma, dat samen met Alcatel-Lucent ontwikkeld is. Partners die zich hiervoor aanmelden krijgen onder meer een OmniPCX Office starterpack voor demo- en testdoeleinden en commerciële en technische trainingen voor medewerkers. "Dankzij orders van ons Direct Touch team maken beginnende partners een vliegende start", zei Daniel Saaltink, pre-sales consultant van TechAccess . Voor de huidige TechAccess partners is een incentive progamma geïntroduceerd waarbij partners leuke elektronische gadgets kunnen winnen, volgens Saaltink juist die hebbedingetjes die iedereen graag wil hebben.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2950075). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.