Managed hosting door True

Brightpoint stelt evenement uit

 

Wireless-distributeur Brightpoint heeft zijn dealerevenement BITE uitgesteld. De reden hiervoor is de beperking van marketingbudgetten bij de leveranciers die als mede-organisator zouden optreden. Brightpoint heeft besloten BITE te integreren in Telecom Topics, dat in november plaatsvindt.

Het uitstellen van BITE heeft volgens Brightpoint-directeur Dave Stolk 'alles te maken' met de huidige economische situatie. "Dit is een duidelijk signaal dat de markt onder druk staat. Er waren voldoende leveranciers die mee wilden doen maar zij hebben allemaal te maken met gelimiteerde budgetten. We konden daardoor niet voldoende funding loskrijgen om een waardig evenement neer te zetten."

Een uitgeklede versie van BITE organiseren was geen optie, vindt Stolk. "We wilden niet inboeten op de kwaliteit. Daarom hebben we besloten BITE uit te stellen en te integreren in Telecom Topics, dat wij mede organiseren. Op die manier ontstaat één evenement voor zowel ict-resellers en -retailers als operators. Het voordeel is dat fabrikanten het budget dat zij voor BITE gereserveerd hadden bij hun budget voor Telecom Topics kunnen voegen en dat we de financiële ruimte krijgen om er een prachtig evenement van te maken."

Toch vindt Stolk het erg jammer dat BITE niet doorgaat. "We hadden dit evenement willen aangrijpen om een positief verhaal over onze toekomst te vertellen aan onze relaties. We hebben recent een reorganisatie moeten doorvoeren en dat is nooit leuk. Maar we hebben een goed verhaal over de toekomt te vertellen. Helaas hebben we daar nu even geen podium voor."

Telecom Topics vindt 25 november plaats in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2946727). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.