Managed hosting door True

Copaco Nederland distribueert TomTom

 

TomTom en Copaco Nederland hebben een overeenkomst gesloten voor de distributie van de navigatie producten van TomTom in Nederland.

Copaco Nederland neemt het complete productportfolio van TomTom op in haar assortiment. TomTom is wereldwijd marktleider op het gebied van navigatie oplossingen en actief in meer dan 30 landen.

Sacha Wingers, Business Manager bij Copaco Nederland beargumenteert. "We zijn blij met de toevoeging van TomTom in het productportfolio van Copaco Nederland. Het biedt ons de mogelijkheid om onze resellers een A-merk te bieden op navigatiegebied. Ook zijn de navigatie producten van TomTom een logische en strategische aanvulling op ons bestaande productportfolio, zowel in de retail als in de zakelijke markt. Samen met TomTom gaan wij de zakelijke markt verder ontwikkelen. We zoeken hierbij strategische samenwerkingsverbanden met resellers, die georiënteerd zijn op bijvoorbeeld de overheid of de bouwsector."

"Wij zijn verheugd Copaco Nederland aan te kunnen stellen als nieuwe distributeur van TomTom navigatie oplossingen voor de Nederlandse markt. De samenwerking met Copaco Nederland is van strategisch belang om gezamenlijk het business-to-business programma verder te ontwikkelen in het kansrijke zakelijk segment. In samenwerking met Copaco Nederland zullen we op korte termijn een professioneel reseller netwerk opzetten waarmee verschillende zakelijke segmenten kunnen worden bediend. Daarnaast heeft Copaco goede ingangen en contacten in andere belangrijke segmenten zoals Retail," aldus Marcel Honsbeek, TomTom's country manager Netherlands.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2933682). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.