Managed hosting door True

GO Telecom distribueert LifeSize Express 200

 

GO Telecom distribueert LifeSize Express 200 in de Benelux.

LifeSize Communications introduceert LifeSize Express 200. Deze High Definition videoconferentie-oplossing sluit wat betreft prijsklasse goed aan op de behoefte vanuit de markt aan betaalbare en efficiënte videoconferentie-oplossingen.

De Express 200 kan HD-videobeelden ontvangen op basis van 60 frames per seconde en bevat dual display-mogelijkheid. Hiermee kunnen tegelijkertijd data en video gedeeld worden op twee schermen. In deze prijsklasse (€5.600) is deze configuratie uitzonderlijk.

Stefan van Hoof, Regional Manager Benelux & Frankrijk bij LifeSize legt uit waarom het zo belangrijk is dat dit product is toegevoegd aan het portfolio: "Een belangrijk aspect in deze tijd is het zoveel mogelijk verlagen van de kosten en het verhogen van de productiviteit van de medewerkers. LifeSize loopt voorop in deze trend. Met de aanvulling van Express 200 aan ons productportfolio zorgen we er juist voor dat kosten en techniek geen drempel meer vormen. De oplossing biedt een snelle ROI, betere samenwerking en verhoogde productiviteit. Daarnaast leidt videoconferentie tot minder reiskosten en heeft het minder impact op het milieu."

GO Telecom verzorgt de exclusieve distributie van alle LifeSize-producten in de Benelux.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2932689). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.