Managed hosting door True

e-office kiest Sybase iAnywhere

 

e-office, een internationale mobility specialist, en Sybase iAnywhere gaan strategisch samenwerken voor het apparaatonafhankelijk mobiel toegankelijk maken van bedrijfsprocessen.

Vanuit haar kantoor in Houten levert e-office bedrijfsbrede oplossingen voor mobiel werken, in nauwe samenwerking met de telecomleveranciers KPN, Vodafone, T-Mobile en Mobistar. Om te anticiperen op de toenemende vraag naar apparaatonafhankelijke oplossingen, sloot e-office een strategische samenwerking met Sybase iAnywhere voor mobiele middleware en ontwikkeltools. In de aanloop daartoe heeft DHV, onderdeel van de DHV Group, een wereldwijd opererend consultancy en ingenieursbureau, de gezamenlijke oplossing van beide partners geselecteerd om overal mobiel te kunnen werken.

Sinds de start in 1991, heeft e-office zich gespecialiseerd in het optimaliseren van (mobiele) bedrijfsprocessen en de communicatie binnen organisaties, gebaseerd op de technologie van IBM en Microsoft. "Met de mobiele software van Sybase iAnywhere kunnen wij apparaat-onafhankelijk mobiele oplossingen ontwikkelen, implementeren en beheren", zegt Thierry Lammers, oprichter en directeur van e-office mobile. Klanten willen altijd en overal kunnen werken. Als ‘RIM Certified Partner' ontwikkelen en implementeren wij mobiele oplossingen voor de BlackBerry smartphones. Door de toenemende vraag naar support voor Apple's iPhone, de recent geïntroduceerde Google (Android) telefoons en het grote aantal Windows Mobile en Symbian gebaseerde smartphones, hadden wij een apparaatonafhankelijk platform nodig. Wij zijn ervan overtuigd dat Sybase iAnywhere de beste mobiele middleware en tools in de markt levert, zoals Mobile Office met de Business Process Widgets en Afaria".

"e-office is één van de meest succesvolle leveranciers van mobiele oplossingen in de Benelux, met veel strategische telecomprovider relaties en grote klanten", zegt Patrick Balleur, Territory Account Manager van Sybase iAnywhere. "Via deze samenwerking versterken wij onze toegang tot de Benelux-telecommarkt aanzienlijk. Als eerste resultaat verheugt het ons dat één van de grootste consultancy en ingenieursbureaus in Nederland, DHV B.V., besloten heeft om onze gezamenlijke mobiele oplossing te implementeren". "Wij hebben Sybase iAnywhere gekozen omdat het een goed beheerde en beveiligde diversiteit ondersteunt, in een productieve werkomgeving waar individuele voorkeur en flexibiliteit van significant belang zijn, zegt Vic Prins, managing director DHV.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2928348). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.