Managed hosting door True

ScanSource start Europe Partner Tour

 

Na het succes van de eerste reeks ScanSource Europe Partner Tours in 2008, heeft de value-added distributeur ervoor gekozen het concept in 2009 te hernemen.

Na het succes van de eerste reeks ScanSource Europe Partner Tours in 2008, heeft de value-added distributeur ervoor gekozen het concept in 2009 te hernemen. ScanSource Europe nodigt de resellergemeenschap uit op een event barstensvol opleidingen, product demonstraties, entertainment en tal van mogelijkheden tot kwalitatief netwerken.

Het Benelux evenement vindt dit jaar plaats op 12 mei in The Talent Factory in Den Bosch. Vanaf 13u30 kunnen de resellers zich aanmelden. Tussen 14u00 en 18u00 demonstreren de ScanSource Europe vendors non-stop hun nieuwste oplossingen. Intermec, Motorola, Zebra Technologies, Datalogic Scanning, Datamax-O'Neil, Honeywell, LXE, Seagull Scientific, Socket and Wavelink zijn zeker van de partij.

"Niet enkel onze vooraanstaande hardware fabrikanten zullen op dit event aanwezig zijn, ook de software producenten tonen er graag hun oplossingen," aldus Xavier Cartiaux, Managing Director van ScanSource Europe. Om het onze klanten makkelijk te maken, brengen we iedereen - management en lokale teams - samen op een centrale plaats.

Terwijl vendors doorlopend demonstraties houden, kunnen de deelnemers aan het evenement hun oor te luister leggen bij Richard Denny voor een inspirerende motivatiesessie. Denny, één van de meest inspirerende trainers in Groot-Brittannië, zal de teams van de aanwezige resellers motiveren en entertainen, terwijl hij advies geeft dat zowel hun persoonlijk als bedrijfsleven naar een hoger niveau tilt.

Om 18u30 volgt een spectaculair avondprogramma. Enkele zeer speciale gasten zullen de aanwezigen entertainen tijdens het diner. En dan is er uiteraard ook nog het kader van The Talent Factory zelf: resellers krijgen niet elke dag de kans om efficiënt te netwerken in een oude metaal- en ijzergieterij.

"We zijn ervan overtuigd dat The Talent Factory een fantatische locatie is voor onze Partner Tour," voegt Maurice Van Rijn, ScanSource Europe Sales Director Northern Europe, eraan toe. "Het is een locatie met een rijke geschiedenis perfect voor een memorabel evenement. De Partner Tour is het industrie-evenement van het jaar. Dat wil je zeker niet missen."

De voorgaande editie, in 2008, vond plaats in het Evoluon in Eindhoven: meer dan 150 resellers waren aanwezig. De Partner Tour houdt dit jaar ook nog halt in Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk; het Verenigd Koninkrijk is op 4 juni aan de beurt.

Registraties en meer info op www.partnertour.eu.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2927349). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.