Managed hosting door True

Alcatel-Lucent komt met open Web 2.0-platform

 

Alcatel-Lucent, dat netwerkomgevingen wil combineren met nieuwe communicatieservices als Web 2.0- en Web 3.0-toepassingen, lanceert Rich Communications Manager (RCM). Het open source-platform biedt onder meer mogelijkheden voor web-messaging.

"Wij streven er via deze open omgeving naar dat eindgebruikers maximaal gebruik kunnen maken van de mogelijkheden van Web 2.0 en Web 3.0", zegt Coert de Boer, vice-president Nederland van Alcatel-Lucent.

Dankzij Rich Communications Manager hoeven gebruikers zich niet meer via verschillende log-ins bij uiteenlopende messaging-applicaties en netwerken aan te melden. Voicemails, faxen, mms- en sms-berichten en e-mails komen samen in de webportal en zijn van daaruit te ontsluiten. Ook biedt de portal een adresboek en is voicemail van andere leveranciers te gebruiken.

Het platform werd vorige week tijdens de jaarlijkse CTIA-beurs in Las Vegas uitgeroepen tot ‘Most Innovative Mobile Application' en kreeg de Andrew Seybold Choice Award, ingesteld door het gelijknamige consultancybureau.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2923236). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.