Managed hosting door True

Simmplus uitgeroepen tot Ezwim Partner 2008

 

Simmplus, een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van Managed Services voor mobiele communicatie, is Ezwim Partner van het jaar 2008 geworden.

Simmplus (www.simmplus.com) ontving de award voor hun succesvolle en servicegerichte manier van verkopen en implementeren van hun managed services oplossingen in Europa. De kersverse Ezwim Partner van het jaar besteedt binnen haar dienstverlening veel aandacht aan kostenbeheersing door middel van het aanbieden van transparante rapportages en het efficiënt inrichten van bedrijfsprocessen op het gebied van mobiele communicatie. Deze focus leverde niet alleen veel nieuwe klanten op, maar ook de Ezwim Partner of the Year Award.

Ron van Valkengoed, Managing Director van Ezwim: "Gezien onze wereldwijde focus zijn betrouwbare partners onmisbaar voor Ezwim. Simmplus helpt ons echter niet alleen onze commerciële doelstellingen te realiseren, maar draagt ook bij aan het bewustzijn van bedrijven dat het professioneel managen van telecomuitgaven belangrijk is en veel geld bespaart. Die focus en hun fantastische resultaten bij implementaties in heel Europa maakt Simmplus dit jaar de verdiende winnaar."

Jurriaan Roeland, Sales Director van Simmplus is verheugd dat zijn bedrijf is uitgeroepen tot Ezwim Partner van het jaar 2008: "Deze prijs is niet alleen een blijk van waardering voor de Simmplus dienstverlening aan onze klanten, maar ook voor de manier waarop wij het afgelopen jaar met Ezwim hebben samengewerkt. Het uiteindelijke resultaat daarvan is af te meten aan de tevredenheid van de klanten en daarin is de samenwerking succesvol gebleken. Het onderwerp ‘kostenbeheersing' staat momenteel hoog op de agenda's van bedrijven en de bewezen resultaten in 2008 bieden goede perspectieven voor onze gezamenlijke propositie in 2009."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2920395). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.