Managed hosting door True

Ex-baas KPN Retail en Dixons failliet verklaard

 

Failliet

Albert Balvers, voormalig leidinggevende van KPN Retail en Dixons is persoonlijk failliet verklaard. Ook is het doek van Balvers advieskantoor Inahoeve Consult gevallen.

Albert Balvers, voormalig leidinggevende van KPN Retail en Dixons is door de rechtbank in Zutphen persoonlijk failliet verklaard. Ook is het doek van Balvers advieskantoor Inahoeve Consult gevallen. Beleggers beschuldigen, volgens De Telegraaf, Balvers van misleiding en hebben aangifte tegen hem gedaan. Een aantal investeerders heeft beslag laten leggen op huis van Balvers in het dorp Joppe, in de buurt van Deventer en Zutphen. Balvers werd al eerder in 1987 op gepakt voor oplichting.

Balvers was sinds 2006 eindverantwoordelijk voor de verschillende retailformules van KPN, zoals KPN.com, KPN Primafoon, KPN Business Center, Kral, KPN Klick en kpn576. Albert Balvers was sinds 1 juli 2005 in dienst bij KPN als directeur Vaste Telefonie. Daarvoor was hij werkzaam voor Vendex KBB, onder meer als directeur van de Dixons groep en directielid van V&D Warenhuizen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2919448). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.