Managed hosting door True

Alcadis start partnerprogramma voor DragonWave

 

Alcadis IP Solutions gaat full-IP microwave basestations van DragonWave distribueren in de Benelux. De distributie zal verlopen via een kanaal van gecertificeerde partners.

Alcadis wil met dit partnerprogramma zijn resellers toegang geven tot een markt die nu nog gedomineerd wordt door de grote telecomaanbieders. Voor geïnteresseerde resellers is er een certificeringstraining,  pre-sales ondersteuning en hulp bij het opstellen van offertes en het aanvragen van de benodigde licenties. Daarmee wordt de drempel voor toegang tot deze markt sterk verlaagd.

DragonWave is volgens Hans van Elsen, technisch directeur bij Alcadis, de eerste fabrikant van microwaveproducten die een full-IP oplossing heeft met de laagste "latency" (vertraging) en bandbreedtes tot maar liefst 1,6 Gbps.

"De strategie van DragonWave ligt volledig in lijn met de visie van Alcadis", zegt Van Elsen, "alles wordt IP. De convergentie is al begonnen in diverse branches en nu zijn de microgolfverbindingen aan de beurt. In de huidige verbindingen zit vaak een zeer hoge `latency` en dat maakt het ongeschikt voor bijvoorbeeld VoIP.  De toevoeging van DragonWave aan ons assortiment is dus een logisch vervolg."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2919193). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.