Managed hosting door True

Van der Ent stapt over van CA naar TMVS

 

Stephan van der Ent is overgestapt van de it naar telecom. Van der Ent was channel partner manager bij Computer Associaters en is sinds 2 maart partner manager van de managed telefonie-divisie (TMVS) van TeleSpectrum.

Van der Ent wordt verantwoordelijk voor de relaties met de wederverkopers van de managed voice-divisie TMVS van TeleSpectrum. "Ervaring met het indirecte verkoopkanaal had ik al jaren, de telecomwereld is nieuw voor me. Maar met managed services ben ik juist wel weer bekend."

De kersverse telecomman denkt veel van de it-resellers uit zijn netwerk te kunnen interesseren voor zijn huidige werkgever. "It-resellers zijn steeds meer bezig met het aanbieden van totaaloplossingen en VoIP hoort daar ook bij. Hun klanten vragen daar steeds vaker naar. Ik ben al volop bezig om mijn contacten te benaderen voor TMVS en de reacties zijn heel positief. 

"TeleSpectrum hecht voor de groei van zijn TMVS-afdeling veel waarde aan een uitstekende relatie met partners. Zij vormen immers een onmisbare schakel in de verkoop van onze producten en diensten", zegt Patrick van der Spek, managing director bij TeleSpectrum Telecommunicatie en TMVS. "Met zijn uitgebreide ervaring en marktkennis is Van der Ent de aangewezen persoon om onze relatie met partners warm te houden en verder te versterken."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2909316). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.