Managed hosting door True

Yes Business event trekt meer bezoekers dan ooit

 

Meer bezoekers dan ooit tevoren bezochten maandagavond 16 maart het netwerkevent van Yes Telecom. Het business event voor de zakelijke telecom dealer vond wederom plaats in "De Glazen Ruimte" te Maarssen. Topkok Ramon Beuk kookte voor de aanwezigen. Zangeres Trijntje Oosterhuis gaf een optreden. CRN was erbij...

Yes Telecom, een mobiele provider voor de zakelijke markt, organiseerde de vierde editie van "Dé Business Borrel", bedoeld om de Business Partners, resellers, fabrikanten en andere relaties van Yes Telecom bij elkaar te brengen. Tijdens "Dé Yes Business Borrel 2009" overhandigde sportverslaggever Toine van Peperstraten de welbekende Yes Awards aan de gelukkige winnaars. Daarnaast waren verschillende fabrikanten van zakelijke mobiele telefoons aanwezig met hun nieuwste producten en/of diensten. Tezamen met een spectaculair live optreden van niemand minder dan Trijntje Oosterhuis en Live Cooking door topkok Ramon Beuk, was het event opnieuw een groot succes.

Dé Yes Business Borrel 2009
Het aantal verwachte bezoekers werd ruimschoots overtroffen. De meer dan 300 bezoekers konden gebruik maken van alle netwerkmogelijkheden die het event biedt. Tijdens het evenement waren tevens infocorners van verschillende fabrikanten te vinden. Zo waren Samsung, Sony Ericsson, Option, Huawei, Go Telecom, Sonim, LG en Brightpoint aanwezig om hun (nieuwste) producten en diensten toe te lichten. "Dé Yes Business Borrel" dat ooit is begonnen als borrel op het kantoor in Leiden, is inmiddels uitgegroeid tot een succesvol event van formaat. De naam "Borrel" staat voor het informele karakter en de mogelijkheden tot netwerken. Het event is voor Yes Telecom een belangrijk onderdeel geworden om relaties bij elkaar te brengen en zich te kunnen profileren. Van de recessie heeft Yes Telecom nog weinig last. Er werd dus goed uitgepakt. "We krijgen steeds meer klanten en groeien daardoor nog hard. Juist in deze tijd oriënteren bedrijven zich meer. Daar profiteert Yes Telecom van. Daarbij moeten ook wij in deze tijd wel alert blijven", aldus Frank Caris Managing Director. Tijdens het interview tussen Toine van Peperstraten en directieleden Frank Caris en Klaas Bottema lanceerde Yes Telecom tevens Dean Connect. Dean Connect wordt in Nederland dé Vastnet Provider voor Hosted VoIP.

Yes Awards 2008
De award winnaars werden gisteravond beloond vanwege hun bijzondere prestaties in 2008. Gastheer van de avond Toine van Peperstraten en Sales Manager Hans Peters reikte zes prijzen uit in de categorieën: Best Customer Volume Performance, Best Overall Volume Performance, Best Sim Card, Highest Conversion, Higest Growth en Best New Entry. Elk jaar reikt Yes Telecom de Yes Awards uit aan de best presterende Business Partners van Yes Telecom. Met deze awards en het bijbehorende event onderstreept Yes Telecom het belang van een goede relatie met haar Business Partners. De winnaars van 2008 zijn:

TéGéTèL- Yes Highest Growth Award
Pellegrom Telecom- Yes Highest Conversion Award
Monticar - Yes Best Sim Card Award
Van Hoppe Telecom -Yes Best New Entry Award
E.E.S. - Yes Best Customer Volume Performance Award
TotaalPlaatje- Yes Best Overall Volume Performance Award

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2901710). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.