Managed hosting door True

Avaya stelt Televersal aan als distributeur Nederland

 

Avaya stelt per 1 april 2009 Televersal aan als nieuwe distributeur van zijn mkb- en grootzakelijke oplossingen.

Televersal is sinds 1998 actief in de distributie van een groot aantal geavanceerde IT- en telecomproducten. Het bedrijf combineert die activiteiten met een breed aanbod van diensten en trainingen aan dealers. Televersal bedient een brede klantenkring die in verschillende sectoren opereert. Het bedrijf heeft vestigingen in Oisterwijk, en in het Belgische Zellik. Televersal telt in totaal 30 medewerkers.

"De producten van Avaya zijn een prima aanvulling op ons productportfolio van hoogwaardige A-merkleveranciers", zegt Pieter van Opbergen, directeur van Televersal. "Met de Avaya-producten kunnen we optimaal inspelen op de vraag onder klanten naar flexibele en innovatieve IP-oplossingen. Avaya is een van de pioniers op dit terrein en biedt een brede variëteit van zeer hoogwaardige oplossingen. Deze zorgen bij bedrijven en organisaties voor betere communicatie en kennisuitwisseling. Daarmee versterken zij hun concurrentiekracht."

"Televersal heeft bewezen dat het uitstekend op de hoogte is van telecomoplossingen in het algemeen, en van de Avaya-oplossingen in het bijzonder. Dat maakt het bedrijf bij uitstek geschikt om op te treden als distributeur van onze producten", zegt Melvin Harmsen, Channel Manager bij Avaya. "Televersal bevestigt dit doordat het een geavanceerde Avaya-demoruimte en trainingcenter heeft ingericht en enkele tweede- en derdelijnssupportmedewerkers heeft aangenomen. In het inmiddels operationele democenter kunnen klanten zelf de voordelen en brede gebruiksmogelijkheden van onze oplossingen ervaren. Onze IP Office en Communication Manager zijn hier volledig operationeel aanwezig

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2891307). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.