Managed hosting door True

Samenwerking COZEON Nederland en MASS

 

Samenwerken

COZEON Nederland en MASS sluiten een samenwerkingsovereenkomst voor de levering en het beheer van innovatieve zakelijke mobiele oplossingen.

Veel organisaties, groot en klein, hebben geen of een beperkte mobility strategie. Toch komt elke organisatie vroeg of laat voor mobiele vraagstukken te staan zoals security, Mobile device Management en cost control. Vanaf het moment dat er intern en/of extern, mobiele devices uitgegeven worden zullen er vraagstukken op gaan treden. Op deze mobiele devices staat bedrijfsinformatie zoals mail, contactgegevens, agenda's en zelfs bedrijfsvoeringapplicaties zoals ERP en CRM.

MASS BV is een onafhankelijke organisatie en uw partner wanneer het gaat om al uw zakelijk mobiele oplossingen. Wat zijn de mogelijkheden? Wat zijn de risico's? Hoe gaat u dit managen? Hoe houdt u de kosten in de gaten? Wat is het risico als deze informatie op straat komt te liggen?
MASS BV helpt u en uw organisatie met deze vraagstukken en ontzorgt hierin. MASS BV kan alle mobility zaken totaal voor u uit handen nemen. Vanaf de mail omgeving (onder andere Exchange en Lotus Notes) tot aan het Device (Smartphone en/of PDA).
Geen enkele organisatie is gelijk en heeft de zelfde eisen en wensen. MASS BV is onafhankelijk en werkt samen met verschillende gerenommeerde fabrikanten. Dit geeft MASS dan ook een unieke propositie waardoor wij niet merk en/of oplossingsgebonden zijn. Wij kunnen met u kijken naar uw organisatie om te bepalen wat voor uw organisaties de best passende oplossing is.

De samenwerking met MASS BV geeft COZEON een belangrijke aanvulling op haar totaalpakket van innovatieve en kostenbesparende ICT diensten voor het bedrijfsleven. Dit pakket bestaat uit geïntegreerde oplossingen op het gebied van Connectivity, Telefonie en IP diensten, waarin mobiele communicatie en steeds belangrijker deel van uit gaat maken.

Over MASS
MASS BV is een jonge Nederlandse organisatie die ontstaan is uit vragen vanuit de markt en is vertegenwoordigt in Nederland, Duitsland, Zwitserland, Belgie, Luxemburg en Frankrijk. Een team van mobility specialisten staat 24x7x365 klaar om innovatieve mobility oplossingen te bedenken, te implementeren en te beheren.

Over COZEON Nederland
COZEON is een adviesorganisatie voor innovatieve ICT oplossingen voor ondernemingen en organisaties. COZEON adviseert organisaties over de toepassing van ICT oplossingen voor verhoging van productiviteit en daaraan gerelateerde kostenreductie. COZEON werkt samen met een aantal gerenommeerde leveranciers van producten en diensten en treedt op als intermediair en projectcoördinator.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2890405). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.