Managed hosting door True

Siemens Enterprise Communications in zee met Nimava

 

Siemens Enterprise Communications heeft voor zijn HiPath OpenOffice-portfolio (Unified Communications) een distributieovereenkomst gesloten met Nimava.

Siemens Enterprise Communications is naast de bestaande distributiekanalen een samenwerking met Nimava Group gestart voor het HiPath OpenOffice-portfolio voor het MKB. Siemens Enterprise Communications BV heeft voor de Nimava Group BV gekozen omdat het een belangrijke distributeur is met twintig jaar ervaring in de bedrijfscommunicatie-branche, die samen met haar resellers het MKB hoogwaardige totaaloplossingen biedt.

Naast de HiPath OpenOffice Medium Edition voor organisaties tot 150 gebruikers, is het portfolio recent uitgebreid met de HiPath OpenOffice Entry Edition voor kleinere organisaties, tot 30 gebruikers. Beide zijn Unified Communications-oplossingen die speciaal zijn ontwikkeld om aan de hedendaagse communicatiebehoeften van MKB-bedrijven te voldoen.

Telecom en IT
"Unified Communications-oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf, vormen een relatief nieuw speelveld in de ´telecom-arena´. Dit vergt een andere marktbenadering door de distributeur en de dealer. Zij moeten hun hoogwaardige telecom-kennis aanvullen met IT-kennis om naadloos aan de eigentijdse communicatiebehoeften van klanten te kunnen voldoen. Nimava heeft in haar twintigjarige bestaan bewezen dat soort uitdagingen aan te kunnen. We verwachten dan ook veel van onze samenwerking", zegt Martin Roeffen, directeur Siemens Enterprise Communications Nederland.

Inzetten op IP
"Wij zijn verheugd dat wij een topproduct als de Siemens HiPath OpenOffice mogen introduceren in ons productportfolio. De markt staat aan de vooravond van een enorme verandering. Er is steeds meer vraag naar een volledig IP-gebaseerd communicatieplatform. Het Siemens HiPath OpenOffice-platform biedt dat en het zal zich blijven ontwikkelen volgens de wensen in de markt. Nimava en onze partners ontwikkelen zich met Siemens HiPath OpenOffice mee, daar hebben we al een uitgekiend programma voor opgezet", aldus André Horsten, directeur van Nimava Group.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2876756). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.