Managed hosting door True

e-office is Microsoft Unified Communication partner

 

e-office the human software organisation en specialist in het optimaliseren van de digitale werkomgeving van professionals, heeft de status van Microsoft Unified Communications (UC) Voice Partner behaald.

Hiermee zijn zij op alle onderdelen van de Unified Communications-suite een door Microsoft aanbevolen partner.  e-office begeleidt relaties bij het opzetten van een compleet en geïntegreerd communicatieplatform. "Voice-integratie maakt onderdeel uit van het UC-portfolio van e-office. Wij werken hierbij nauw samen met Microsoft en een aantal gespecialiseerde telefoniepartners. Zo kunnen we een passende oplossing bieden voor iedere klantsituatie", aldus Menno Windsma, directeur van e-office Microsoft. "Unified Communications vormt een belangrijk onderdeel in de manier van werken die past bij de 21ste eeuw. Wij noemen dit work21. Als specialist moet je de klant begeleiden in alle facetten van het nieuwe werken. Wij hebben nu de officiële bevestiging van Microsoft gekregen dat we alle stappen in een UC-traject bij klanten op het hoogste niveau uitvoeren." Diane Janknegt, Manager Partners SMS&P bij Microsoft, over e-office als Microsoft UC Voice Partner: "Op dit moment zijn er maar een paar partners
die deze status hebben. Dit zijn partners die innovatie omarmen en duidelijk
de toegevoegde waarde van Unified Communications aan de klanten kunnen
uitleggen. Voor Microsoft zijn deze partners de 'krenten in de pap' en cruciaal voor ons gezamenlijk succes op het gebied van spraak. e-office bewijst wederom dat zij tot onze toppartners behoren."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2862199). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.