Managed hosting door True

Open ICEcat biedt Cisco-partners gratis informatie

 

Open ICEcat biedt Nederlandstalige productinformatie Cisco datasheets aan Cisco-partners. ICEcat zorgt voor vertaling van productinformatie die Cisco alleen in het Engels beschikbaar heeft.

Open ICEcat is de open catalogus van ICEcat.biz, marktleider op het gebied van de wereldwijde distributie van productdata. Door de samenwerking zullen circa 5.000 partners van Cisco, die gebruik maken van gratis Open ICEcat, continu de juiste productinformatie tot hun beschikking hebben.

De Nederlandstalige productinformatie die via Open ICEcat-platform beschikbaar is, betreft de MKB-producten van Cisco die vallen onder het Cisco Fast Track-programma. Voor het MKB-segment is het online kanaal niet meer weg te denken. De beschikbaarheid van actuele en volledige productinformatie is hierbij essentieel. Vanuit het online kanaal was er veel vraag naar Nederlandse Cisco datasheets. Deze waren tot op heden niet beschikbaar. Door deze informatie nu aan te bieden via Open ICEcat, speelt Cisco in op de behoeften van de markt, creëert uniformiteit in het kanaal en verhoogt zijn serviceniveau.

Erik Snijders, Sales Director ICEcat:" We zijn zeer verheugd dat Cisco gehoor geeft aan de behoefte van het kanaal aan Nederlandstalige productinformatie. Wij verwachten dan ook dat deze participatie een flinke impuls zal geven aan de online zichtbaarheid van Cisco. Door de participatie wordt het voor het kanaal zeer eenvoudig Nederlandse Cisco datasheets op te nemen in hun webshop en/of ERP systeem".

Fred Gerritse, Directeur MKB Cisco:"Een groot deel van onze MKB-partners maakt al gebruik van Open ICEcat. Daarom hebben wij gekozen voor Open ICEcat als platform om onze partners te voorzien van actuele en uniforme informatie rondom onze MKB-producten. Dit initiatief helpt onze partners en past uitstekend binnen onze MKB-strategie."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2861315). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.