Managed hosting door True

Nieuwe actie XS4ALL loopt via resellers

 

XS4ALL is begonnen met de nieuwe ADSL campagne: Meer instapvoordeel. Nieuwe klanten profiteren van een jaar lang korting op het ADSL abonnement. Het voordeel loopt op tot maximaal 240 euro. De actie loopt via resellers.

Dit meldt Edwin van Leeuwen, channel manager van XS4ALL. Tijdens de actieperiode biedt XS4ALL ADSL Lite aan voor de prijs van Start, Basic voor de prijs van Lite en Fast voor de prijs van Basic. Tijdens de actieperiode zijn alle vertrouwde XS4ALL pluspunten ‘gewoon'  inbegrepen. Klanten krijgen het geavanceerde FRITZ!Box 7170 modem in bruikleen, een gratis veiligheidspakket, gratis draadloos internet op 900 KPN Hotspots en een gratis installatiemonteur.

De actie wordt breed gecommuniceerd. Vanaf 9 februari zullen er advertenties  in diverse dagbladen verschijnen en zal gestart worden met bannering. Volgende week zullen ook folders beschikbaar komen die het telecombedrijf gaat verspreiden.  Daarnaast ontwikkelt XS4ALL  een online game die aansluit bij het campagnebeeld. Kijk daarvoor vanaf maandag op de XS4ALL website. De actie loopt tot en met 31 maart 2009. Meer informatie vinden resellers vanaf maandag op een speciale website:

http://www.xs4all.nl/allediensten/toegang/adsl/actie_feb2009.php

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2860012). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.