Managed hosting door True

Voipro en Infopact kondigen partnership aan

 

Waar Voipro eerder al het vernieuwde partnerprogramma aankondigde, maakt de specialist op het gebied van hosted voice oplossingen bekend een partnership met Infopact aan te gaan.

Infopact zal als leveranciers van communicatieoplossingen gebaseerd op IP-technologie, de hosted voice oplossing van Voipro integreren in het aanbod van netwerkdiensten. Hiermee beschikt Infopact inmiddels over een indrukwekkende verscheidenheid aan diensten, waaronder spraak, data, internet, PIN en alarm.

Rob Kurver, algemeen directeur van Voipro Nederland, over de samenwerking: "Infopact is een bekende en betrouwbare leverancier op het gebied van infrastructuur, welke al sinds 1995 actief is en een uitgebreid dealerkanaal heeft opgebouwd. Deze samenwerking is dus een prima voorbeeld van het koppelen van een betrouwbare infrastructuur en een innovatieve dienst in de vorm van een hosted voice oplossing. Deze samenwerking stelt ons nog beter in staat om ons te richten op waar we goed in zijn: het ontwikkelen van innovatieve hosted voice oplossingen."

Dealers wordt middels de samenwerking de kans geboden om mee te gaan in de stroom van ontwikkelingen in de steeds meer overlappende IT- en telecomsector. De trend van everything as a service lijkt onomkeerbaar. Waar in de IT wereld software as a service al vaste voet aan de grond kreeg, is ook telefonie als dienst sterk in opkomst. Waar het de dealers ontbreekt aan specifieke kennis omtrent hosted voice oplossingen zal ondersteuning geboden worden door Voipro. Groot voordeel voor de klant is dat deze voor de hosted voice oplossing terecht kan bij de vertrouwde telecomdealer. Deze blijft immers ook gewoon verantwoordelijk voor de bijbehorende bekabeling en de benodigde randapparatuur.

Hans Tours, Director Business Development van Infopact Network Solutions, voegt toe: "het traditionele telecomkanaal dreigt met de komst van hosted voice marktaandeel te verliezen op het gebied van bedrijfstelefonie. Met de gezamenlijke propositie van Infopact en Voipro is er sprake van een win-win situatie voor alle betrokken partijen. Voipro's oplossing kan eenvoudig worden toegevoegd als dienst door een telecomdealer. Bovendien kunnen andere diensten van Infopact gelijktijdig geleverd worden."

Om klanten de mogelijkheid te bieden alle spraak, data, internet, PIN en datacenter diensten bij één leverancier af te nemen werkt Voipro overigens samen met meerdere netwerkleveranciers. Tekenend voor de goede samenwerking met Infopact is dat Voipro als gastspreker zal optreden bij de Infopact dealerdagen van 4, 6 en 10 februari 2009.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2856763). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.