Managed hosting door True

ScanSource Europe lanceert airtimecontracten

 

In het kader van zijn engagement om resellers te helpen bij het implementeren van complete mobiliteitsoplossingen voor hun eindgebruikers, beschikt ScanSource Europe nu over de mogelijkheid om airtimecontracten aan te bieden aan resellers in het Verenigd Koninkrijk.

De value-added distributeur werkt samen met gespecialiseerde ScanSource Europe Solution Partners om resellers data-airtimecontracten aan te bieden voor mobiele computers met GPRS-functionaliteit.

Dit initiatief werd ontwikkeld om ScanSource in staat te stellen resellers voordelige tarieven voor GPRS-airtimecontracten aan te bieden en om resellers de kans te geven om airtimecontracten voor draadloze gegevensuitwisseling van vooraanstaande providers te kiezen, te testen en te implementeren. Er zijn reeds airtimecontracten van twee van de grootste leveranciers uit het Verenigd Koninkrijk beschikbaar en het is de bedoeling om in de nabije toekomst ook contracten van andere leveranciers aan te bieden. Naast de contracten voor het Verenigd Koninkrijk kan ScanSource resellers ook extreem voordelige tarieven aanbieden voor roaming in heel Europa.

"Resellers van mobiliteitsoplossingen kunnen extra waarde toevoegen aan hun aanbod in de vorm van royale revenue sharing-overeenkomsten (omzetdeling) gedurende de volledige levensduur van de apparatuur", aldus Phil Boyd, Director of Partner Services, ScanSource Europe. "Gezien de alsmaar toenemende vraag naar enterprise mobility, is een kostenefficiënt aanbod zoals dit een essentiële oplossing."

Het aanbod van ScanSource zal resellers de kans bieden om tests uit te voeren met data airtime SIM-kaarten. Zo zullen ze de beste oplossing kunnen bepalen voor de behoeften van hun eindgebruiker. Resellers betalen uitsluitend voor de gebruikte airtime en ontvangen een gedetailleerde analyse van de test met airtimegebruik, kostendetails en contractplanning.

"Ik heb in het verleden gesproken met resellers die het verkeerde airtimetarief hadden gekozen voor hun toepassingen", aldus Phil Boyd. "Dankzij de kennis van onze Solution Partners behoren dergelijke situaties echter voorgoed tot het verleden. ScanSource zorgt ervoor dat resellers kunnen profiteren van deze gespecialiseerde expertise en van alle voordelen van concurrerende prijzen."

ScanSource zal ook een voorraad SIM-kaarten ter beschikking houden in zijn Configuration Centres. Zo krijgen resellers de optie om de kaarten te installeren in hun terminals vóór verzending of om ze samen met de apparaten te versturen. De distributeur biedt ook een vervangings-/upgradeprogramma voor oude terminals of mobiele handsets voor nieuwe terminals.

ScanSource zal zijn airtimecontracten in de loop van dit jaar in andere Europese landen ter beschikking stellen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2855363). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.