Managed hosting door True

Bouwbedrijf BAM neemt Digacom over

 

Bouwbedrijf BAM breidt zijn divisie Techniek uit met de overname van ict-leverancier Digacom uit Nieuw-Vennep. Digicom levert communicatiesystemen voor het installatiebedrijf.

BAM Techniek neemt ict-leverancier Digacom uit Nieuw-Vennep over. BAM Techniek is onderdeel van de Bouwgroep BAM en richt op installatietechniek. Telecommunicatieleverancier Digacom wordt een bedrijfsonderdeel van het installatiebedrijf.

De overname is gericht op de levering van gebouwgebonden installaties zoals  systemen voor communicatie, beveiliging, klimaat, verlichting en beheer. Die systemen zijn vaak gekoppeld aan internet. Digacom levert de communicatienetwerken voor internet een telefonie.

Digacom boekte in 2008 een omzet van ongeveer zes miljoen euro. Het bedrijf is opgericht in 2002 en telt ongeveer 25 medewerkers. Het is niet bekend hoeveel er voor de inlijving is betaald. De overname zal binnen enkelen weken volledig zijn afgerond.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2852867). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.