Managed hosting door True

Tiptel distribueert Doro-producten

 

Distributeur Tiptel gaat telefoontoestellen van Doro leveren aan de Nederlandse markt. Nu betreft de distributieovereenkomst die de twee bedrijven gesloten hebben alleen nog de Care Electronics-producten van Doro maar in de toekomst worden ook het Business en Home Electronics assortiment toegevoegd aan het Tiptel-portfolio.

Tiptel zal zowel vaste als draadloze telefoontoestellen van Doro in Nederland distribueren. Voor het eerst in de geschiedenis van het bedrijf gaat Tiptel ook gsm-toestellen leveren.

Doro ontwikkelt en produceert telecommunicatieproducten voor onder meer senioren, slechtzienden, slechthorenden en voor mensen met beperkingen op het gebied van verminderde mobiliteit, behendigheid en de geestelijke verwerking.

Tiptel heeft al ervaring opgedaan op het gebied van zorg- en ouderentelefonie met de eigen ergoVoice lijn. "Wij zijn er trots op om Doro aan ons assortiment toe te voegen en kunnen nu een nog completer en uitgebreider topassortiment bieden" aldus Cor Heide, directeur Tiptel Nederland.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2834876). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.