Managed hosting door True

Dimension Data toppartner Cisco TelePresence

 

Dimension Data is door Cisco benoemd tot TelePresence Global Authorized Technology Provider (ATP).

Dimension Data behoort nu tot een selecte groep partners die in de vijf bestaande Cisco-sectoren vertegenwoordigd zijn en de vaardigheden in huis hebben om Cisco TelePresence-oplossingen wereldwijd te verkopen, te ontwerpen, te installeren en te ondersteunen.

Cisco TelePresence is een revolutionaire oplossing die live ‘face to face'-contact via een IP-netwerk faciliteert. De oplossing combineert het uitstekende bereik, de intelligentie en de betrouwbaarheid van het internet met het gebruiksgemak van een telefoon. Zo biedt Cisco TelePresence een unieke, nieuwe manier om te vergaderen en samen te werken.

"We zijn verheugd dat we nu een van de drie partners zijn met een Cisco TelePresence-certificering", zegt Steve Joubert, Group Executive Global Solutions bij Dimension Data. "Het High-Definition Cisco TelePresence-videoconferencingsysteem is een uitstekende tool. Hiermee kunnen bedrijven hun medewerkers op verschillende locaties laten samenwerken en communiceren alsof ze zich in dezelfde ruimte bevinden. Naast aanzienlijke besparingen op de reiskosten profiteren bedrijven met dit systeem van meer flexibiliteit. Niet voor niets is de verkoop van deze oplossing gigantisch toegenomen - met name onder wereldwijde organisaties die de communicatie tussen medewerkers willen verbeteren."

"Cisco TelePresence verandert de manier waarop bedrijven communiceren en samenwerken", zegt Richard McLeod, Director Unified Communications for Worldwide Channels bij Cisco. "Het behalen van de certificering is een uitstekende prestatie van Dimension Data. Hiermee bewijst het bedrijf dat het zich inzet om nieuwe expertise op het vlak van complexe netwerktechnologieën te ontwikkelen. Dimension Data treedt nu toe tot een select gezelschap van bedrijven die in staat zijn Cisco TelePresence-oplossingen wereldwijd te implementeren."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2832724). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.