Managed hosting door True

Diamanten iPhone doet crisis even vergeten

 

Crisis? Alvast één Oostenrijkse juwelier is niet onder de indruk en brengt de duurste gsm ter wereld uit.

De Oostenrijker Peter Aloisson acht uitgerekend nu de tijd rijp om de duurste telefoon ter wereld uit te brengen. Hij nam een iPhone, graaide in een pot vol diamanten en toverde nadien de 'iPhone 3G Kings Button' tevoorschijn.

Voor de liefhebber: het toestel is gemaakt uit 18-karaats geel, wit en roos goud. Elk hoekje en kantje is afgewerkt met een laag wit goud, bezet met in totaal 138 blinkende diamantjes van de beste kwaliteit. Maar hét pronkstuk van dit unieke toestel is de home-knop met een - naar we ons lieten vertellen - uiterst zeldzame 6.6-karaats diamant.

Voor u naar uw eigen mobieltje grijpt, en Peter Aloisson belt om een uniek verjaardagscadeau voor uw vrouw te kopen, raden we u wel aan om te wachten tot u op z'n minst de volgende zin gelezen heeft. Het prijskaartje dat aan het toestel bengelt, bedraagt namelijk zo'n slordige 2,5 miljard dollar. Misschien nog snel ergens een belachelijk goedkope banklening proberen te pakken te krijgen?

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2829051). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.