Managed hosting door True

Copaco distributeur van Sierra Wireless producten

 

Copaco, ICT distributeur in Nederland en België, breidt zijn assortiment uit met de producten van Sierra Wireless.

Copaco en Sierra Wireless hebben hun nieuwe distributie overeenkomst getekend om samen Sierra Wireless adapters, embedded modules, Mobile en M2M terminals en gateways in Nederland en België te distribueren. Copaco is een toonaangevend ICT leverancier in Nederland en België, in België is zij vertegenwoordigd via dochtermaatschappij Dmax /TWC. Dankzij de overeenkomst kan Copaco haar aanbod van producten en diensten in deze twee landen voor haar resellers uitbreiden.

"Sierra Wireless is toonaangevend in draadloze technologie, met een portfolio van kwalitatief hoogstaande en innovatieve producten die zich richten op consumenten, mobiele professionals, industrie en M2M oplossingen," aldus Marcel Donders van Copaco. "Deze overeenkomst maakt het voor Copaco mogelijk haar klanten een breed assortiment van robuuste 3G kwaliteitsproducten aan te bieden die voldoen aan de groeiende behoefte van mobiele oplossingen."

"Sierra Wireless zorgt ervoor dat haar klanten de beste producten en service kunnen verwachten," aldus Jim Lahey, Vice President, EMEA van Sierra Wireless. "Copaco's expertise in distributie maakt dit voor ons nu mogelijk in Nederland en België en daarom zijn wij erg verheugd om Copaco op te nemen in ons wereldwijde distributie netwerk."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2805970). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.