Managed hosting door True

Techaccess Voice Distribution ziet het levenslicht

 

Serge Poppes (ex-directeur Newtel Essence) en Jean-Pierre Verhoeven (ex-directeur Cisco Noord-Europa) starten Techaccess Voice Distribution, onderdeel van technologie distributeur Techaccess Value Added IT Distribution.

Per 1 januari zal de nieuwe activiteit Techaccess Voice Distribution van start gaan met een team specialisten. Deze nieuwe activiteit van de Networking & Security distributeur Techaccess zal worden gevormd door een aantal ervaren mensen uit de distributiemarkt voor spraakoplossingen. Dit zijn onder andere Daniel Saaltink en Rene van Eymeren. Beide zijn afkomstig van o.a. Westcon Convergence en hebben een lange staat van dienst in de distributie van hoogwaardige telecommunicatie oplossingen. Zij worden hierbij terzijde gestaan door Serge Poppes, voormalig oprichter en directeur van Newtel Essence, marktleider op het gebied van call center en contactmanagment oplossingen.

Techacces Voice zal zich met name concentreren op de telecommarkt van: traditionele telefonie, VoIP, Unified Communications en Unified Messaging, aangevuld met toegevoegde waarde diensten, zoals support, training, installatie, consultancy en leadgeneratie voor het dealerkanaal. Dit als uitbreiding op de reeds bestaande Networking, Security en Storage activiteiten van Techaccess.

Directe aanleiding, aldus Verhoeven en Poppes, is dat de meeste telecommunicatie distributeurs niet de gecombineerde kennis hebben van Networking, Security en Storage in combinatie met spraakoplossingen. Steeds meer bedrijven kiezen IP gerelateerde spraakoplossingen. De volgende stap is een volledig op IP gebaseerde oplossing met Unified Communications waarbij de reseller kennis moet hebben van de integratie met ICT-toepassingen zoals Microsoft Office en andere bedrijfssoftware. De reseller moet support kunnen krijgen van een specialistische distributeur die met de uitgebreide kennis van data, spraak en diensten toegevoegde waarde kan leveren aan het dealerkanaal. Ook voor de traditionele Networking & Security resellers is er een duidelijke behoefte aan een distributeur, die specifieke kennis heeft van telefonie in al zijn facetten en die ook pre- en postsales support kan bieden aan het dealerkanaal voor bestaande en nieuwe telecommunicatie oplossingen.

TechAcces Voice Distribution gaat deze leemte opvullen door pro-actief nieuwe en bestaande spraakoplossingen van o.a. Alcatel-Lucent naar de markt te brengen en partners te ondersteunen bij de verkoop en uitrol van oplossingen op basis van deze technologieën bij hun klanten.

De technologische vernieuwingen blijven zich onverminderd hard doorontwikkelen en het wordt voor partners en leveranciers dan ook steeds moeilijker en kostbaarder om deze op een verantwoorde manier in de markt te zetten. TechAcces Voice Distribution voorziet in deze behoefte door kennis van het dealerkanaal te combineren met productkennis en diensten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2803271). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Serge, ik wens je heel veel succes. Wederom zal jou dit lukken! Je hebt een mooie bundeling van diensten en producten aanbod samengesteld.

Eindelijk terug bij het oude lab :-) (zie filmpje)
http://nl.youtube.com/watch?v=IFfdnFOiXUU

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.