Managed hosting door True

Nortel Networks stuurt CEO Frank Dunn de laan uit

 

Netwerkfabrikant heeft haar CEO Frank Dunn vervangen door William Owens. Dunn's positie was onhoudbaar geworden door problemen met de boekhouding over 2000, 2001, 2002 en een deel van 2003.

Zojuist is bekend geworden dat Nortel haar CEO Frank Dunn heeft vervangen door William Owens. Het vertrek heeft te maken met de al langer spelende boekhoudproblemen bij Nortel. Nortel moest haar financiële rapportages over de jaren 2000, 2001, 2002 en de eerste twee kwartalen herzien. In de persverklaring staat dat Nortel vanuit Nederland 'geen commentaar op dit bericht kan leveren', met een verwijzing naar een verklaring die op de site van Nortel staat.

Dunn's opvolger Owens is directeur bij Nortel sinds februari 2002. Tot zijn aanstelling was hij voorzitter en CEO van Teledesic LLC, een satelliet communicatie bedrijf, sinds juni 2003.

 

De aanstellingen van interim CFO William Kerr en MaryAnne Pahapill als interim controller zijn definitief gemaakt.

 

 

Ook voormalig CFO Douglas Beatty en voormalig controller Michael Gollogly, die allebei met doorbetaling van loon thuis zaten sinds 15 maart, zijn ontslagen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/278737). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.