Managed hosting door True

D-Link en Airespace sluiten partnership

 

D-Link en Airespace gaan samen voor de zakelijke markt een nieuw D-Link Access Point ontwikkelen dat het nieuwe Lightweight Access Point Protocol ondersteunt.

Voor D-Link, leverancier van netwerkoplossingen voor de wireless LAN-markt voor thuisgebruik en MKB, wordt dit access point het eerste draadloze product voor grote ondernemingen. De twee bedrijven combineren door de samenwerking de intelligente WLAN-beheermogelijkheden van Airespace met de kennis en ervaring van D-Link op het gebied van WLAN-ontwerp en -productie en het uitgebreide verkoopkanaal van D-Link.
‘De vraag naar WLAN-oplossingen voor de enterprise-markt groeit in hoog tempo, van 300 miljoen dollar in het derde kwartaal van 2003 tot naar verwachting twee miljard dollar in 2007,’ zegt Richard Webb, directing analyst van marktonderzoeker Infonetics Research. ‘De toename van hoogwaardige draadloze applicaties stimuleert de vraag naar volledig uitgeruste WLAN-systemen die voldoen aan alle eisen op het gebied van beveiliging, RF-beheer, mobiliteit, prestaties en schaalbaarheid.’
Stefan Nilsson, marketing manager Nordic & Benelux van D-Link: ‘Door deze samenwerkingsovereenkomst kunnen we ons productportfolio uitbreiden en optimaal inspelen op de behoeften van deze snelgroeiende markt.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/278533). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.