Managed hosting door True

HP ProCurve integreert Colubris productlijn

 

HP ProCurve heeft de producten van Colubris Networks geïntegreerd in haar networking portfolio.

Ook introduceert het bedrijf de HP ProCurve MSM410 single-radio 802.11n access point, een wireless indoor access point dat is ontworpen voor discrete installatie in hotels, ziekenhuiszalen en kantooromgevingen. Het product ondersteunt applicaties in het netwerk die een hoge bandbreedte vereisen.

Het nieuwe productportfolio is het resultaat van de overname van het Amerikaanse Colubris door HP op 1 oktober jongstleden. Het portfolio geeft klanten de keuze tussen volledig geïntegreerde en overlay draadloze oplossingen die investeringen in bestaande netwerken beschermt en interoperabiliteit met 802.11 devices van verschillende vendors levert.

Daarnaast omvat het management integratieplan een geüpdate versie van ProCurve Manager. Hiermee wordt het mogelijk om Colubris-producten in het netwerk automatisch te ontdekken, in kaart te brengen en te beheren. Het geeft klanten een enkele blik op hun bekabelde en draadloze netwerktopologie.

"De snelle integratie van twee productlijnen is bereikt in minder dan 45 dagen. Het illustreert de kracht van een strategie die gebaseerd is op open standaarden en onze toewijding aan het leveren van veilige, schaalbare en unified draadloze netwerken," zegt Marius Haas, senior vice president en general manager, HP ProCurve. "De toevoeging van de unieke mogelijkheden van de producten van Colubris helpt ProCurve een leidende rol te spelen op het gebied van next-generation intelligent edge networking."

De nieuwe HP ProCurve mobility productlijn is schaalbaar om een breed scala aan organisaties te ondersteunen, van grote ondernemingen en instellingen tot het midden- en kleinbedrijf. Voor een soepele uitrol en compliance met regelgeving, zijn de producten uitgerust met RF planning en security-oplossingen, inclusief HIPAA en PCI. De bestaande Colubris-lijn aan indoor access points en de nieuwe MSM410 802.11n access point worden ondersteund door HP ProCurve liftetime warranty. Prijzen en beschikbaarheid

De HP ProCurve MSM410 single-radio 802.11n access point wordt aangeboden voor 499 euro. De volledige Colubris productlijn, inclusief de nieuwe MSM410, is vanaf januari 2009 beschikbaar via de distributiekanalen van HP ProCurve.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2770045). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.