Managed hosting door True

Option en Microsoft werken samen voor Windows 7

 

Option, de Leuvense specialist in draadloze communicatietoepassingen, kondigt aan dat alle nieuwe mobiele toestellen met hspa-breedbandtoegang compatibel zullen zijn met Microsoft Windows 7.

"Option blijft samenwerken met Microsoft om verdere ontwikkelingsondersteuning te bieden tussen Windows 7, de volgende versie van Microsoft's besturingssysteem, en de mobiele breedbandtoestellen van Option, zoals usb-modems, datakaarten, routers en inbouwmodules", zo luidt het. "Hierdoor zal Option een consistente gebruikerservaring binnen Windows bieden met producten die naadloos verbinding maken met 3G/hspa-netwerken."

"We zijn trots dat we kunnen samenwerken met Microsoft om zo de zekerheid te bieden dat onze producten naadloos functioneren binnen de nieuwste Windows-versie. Hiermee komen we tegemoet aan de steeds groeiende eisen van de volgende generatie mobiele gebruikers die verbinding met het internet maakt via draadloos breedband", zegt Jan Callewaert, ceo van Option.

Option toont de ondersteuning van Windows 7 voor haar producten tijdens de Windows Hardware Engineering Conference (WinHEC) die op dit moment plaatsvindt in Los Angeles.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2766049). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.