Managed hosting door True

Ballmer vindt Android onbegrijpelijk

 

Algemeen directeur Steve Ballmer van Microsoft begrijpt niets van Googles strategie achter het nieuwe mobiele besturingssysteem Android. "Een mobiel besturingssysteem zonder verdienmodel: ik zou het niet doen."

Topman Steven Ballmer van Microsoft heeft geen goed woord over voor Android, het nieuwe mobiele besturingssysteem van concurrent Google. "Ik snap de strategie echt niet, misschien iemand anders wel?", vraagt hij zich op een conferentie in Sydney af. "Om bij investeerders langs te gaan met een mobiel besturingssysteem zonder verdienmodel: ik zou het niet doen", aldus Ballmer.

Eerder die dag liet de algemeen directeur zich wel positief uit over andere concurrenten als Apple, Symbian en Mobile Linux, maar zodra het over Google ging verdween alle lof uit zijn woorden. "Zij staan bepaald niet bovenaan mijn lijstje. Maar laten we even afwachten hoe ze het gaan doen." Zelf investeert Microsoft veel geld in de ontwikkeling en marketing van zijn mobiele platform Windows Mobile.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2764623). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.