Managed hosting door True

Aplusk krijgt distributie Aethra

 

Aplusk, distributeur van audiovisuele producten en oplossingen, is recent door het Italiaanse Aethra benaderd om de audio & videoconference oplossingen van Aethra in de Benelux te distribueren.

Vanaf 1 oktober is Aplusk dan ook de officiële distributeur van Aethra en heeft Aplusk een gespecialiseerde consultant in dienst genomen om zijn dealers maximaal te kunnen adviseren en ondersteunen op het gebied van audio & videoconference.

De redenen voor de Aplusk keuze om de producten, oplossingen en services van Aethra via zijn dealers aan te bieden, zijn met name gelegen in de high tech eigenschappen van de Aethra mogelijkheden; gecombineerd met een Italiaans design. Dit resulteert volgens Aplusk in een zeer uitgebreide en breed toepasbare productlijn (van kleine mobiele oplossingen tot high-end multi-site/multi-point mogelijkheden). Juist deze combinatie van functionaliteit, stijl en reikwijdte van Aethra geeft Aplusk de mogelijkheid om de exacte oplossingen via zijn dealernetwerk te adviseren en te realiseren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2757043). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.