Managed hosting door True

Partnership FoneWell en TBE Solutions

 

Fonewell is verheugd om TBE Solutions te verwelkomen als nieuw WellPoint, Gecertificeerd FoneWell dealer

TBE Solutions, een zeer gerenommeerd en gespecialiseerd netwerk, installatie en telecommunicatiebedrijf gevestigd te Eindhoven is eveneens enthousiast over dit partnership. Van Schayk, directeur TBE: "Dit is een goede aanvulling op ons telecommunicatie portfolio. FoneWell is een telecomprovider die een intelligente hosted VoIP oplossing biedt. Een oplossing voor klanten die geen omkijken willen hebben naar een eigen telefooncentrale. De centrale wordt door Fonewell beheerd en zij dragen er zorg dat deze geheel naar uw wens wordt ingericht."

Al enkele jaren wordt de term VoIP (Voice over IP) in de media en vakbladen te pas en te onpas gecommuniceerd. Ondernemers weten vaak niet goed wat zij aan moeten met deze technologie en wat het hen nu oplevert. Door het heldere aanbod van FoneWell, een betere telefonische bereikbaarheid inclusief GSM-integratie, weet de ondernemer precies waar hij aan toe is. Ook qua maandelijkse telefoniekosten is er absolute duidelijkheid.

Fremeijer, directeur FoneWell: "Wij hebben juist voor TBE gekozen vanwege de totaaloplossingen die zij biedt in de zakelijke markt. Een ondernemer wil geen zorgen over zijn mobiele en vaste telecommunicatie, hij wil gewoon dat het werkt. Daarnaast is TBE een gespecialiseerde telecomonderneming die haar sporen heeft verdiend in deze markt als kwaliteitaanbieder. De kans van slagen van onze telefoniedienst is daardoor ook groot."

FoneWell en TBE gaan in eerste instantie de bedrijven die reeds klant zijn bij TBE benaderen met een scherp aanbod inclusief GSM integratie. Fremeijer; "Wij hebben een unieke feature voor vaste telefonie, genaamd GSM-integratie. Ondernemers zijn dan op hun directe vaste telefoonnummer overal, waar dan ook in de wereld, bereikbaar met doorschakelmogelijkheid."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2745628). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.