Managed hosting door True

Brightpoint organiseert mobility event

 

Distributeur Brightpoint organiseert op 22 oktober het telecomevent BiTE2008 in DeFabrique in Utrecht. Het event richt zich op it-resellers die meer zaken willen doen op het gebied van mobiele telecomoplossingen. Een van de sprekers is George Banken.

Het thema van BiTE 2008 luidt ‘Mobility: Mythes en Mogelijkheden'. George Banken (oprichter van Detron) is een van de sprekers. Daarnaast hebben onder andere Gregory Janssens (sales manager enterprise solutions Nokia Benelux), Maarten Sonneveld (business group lead mobile communications Microsoft), Mischa Runsink (enterprise account manager HTC Europe) en Cor Molenaar (visionair) een plaats in het programma. Dagvoorzitter is Witold Kepinski, chef-redacteur CRN & Computable.

Sander van Trijen, marketing manager van Brightpoint zegt dat 250 resellers zich hebben aangemeld. IT-resellers zijn van harte welkom: "Gezien de convergentie die momenteel gaande is in de telecom en it-markten, is dit kennis- en netwerkevent een goed podium voor de it-reseller die zich vandaag en morgen wenst te verdiepen in mobility."

BiTE2008 vindt plaats op 22 oktober vanaf 14.30 uur in DeFabrique te Utrecht. Tussen de sprekers door is er tijd om de verschillende exposanten op ‘Telecom Plaza' te ontmoeten, zoals HTC, Nokia en Microsoft. Zij demonstreren diverse oplossingen op het gebied van mobility. Ook bestaat er de mogelijkheid tot het volgen van vier Mobility workshops die ongeveer 20 minuten duren. Het evenement wordt afgesloten met een buffet.

Op www.bite2008.nl kunt u zich aanmelden via aanmeldcode: CRN018.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2742494). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.