Managed hosting door True

Markt voor mobiele databeveiliging verdubbelt

 

De bescherming van vertrouwelijke gegevens op pda's, laptops en geheugensticks wordt steeds belangrijker. Analisten van Gartner verwachten dat de markt dit jaar verdubbelt. Desondanks ligt nog regelmatig vertrouwelijke informatie op straat.

Dit jaar verdubbelt de markt voor gegevensbescherming op mobiele apparaten als pda's, laptops en geheugensticks. Dat verwachten analisten van Gartner, die een marktanalyse uitvoerden. De afgelopen jaren groeide de vraag naar zulke producten ook al als kool. In 2007 bedroeg de groei ruim 41 procent en verkochten de verschillende leveranciers gezamenlijk ter waarde van 611 miljoen dollar.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2738563). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Reacties

Artie Jasperse, regional sales manager van Sybase iAnywhere; "De vraag naar het beveiligen van mobiele data groeit inderdaad explosief. Bij onze Partners en eindgebruikers is dit een van de belangrijkste onderwerpen. Wij zien een zeer grote toename in de vraag naar onze Afaria Management en Security producten. Onze range van security producten zijn uniek en bieden direct Enterprise beveiliging en management zodat alle data veilig is op het hoogste nivo waarbij ook het gebruiksgemak niet in gedrang raakt. Afaria is een van de meest gebruikte producten voor het beveiligen en beheren van mobiele apparaten zoals smartphones, PDA's en Laptops. Afaria is onderdeel van de Infomation Anywhere Suite."

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.