Managed hosting door True

GO Telecom reikt awards uit aan dealers

 

GO Telecom heeft onlangs tijdens zijn jaarlijkse dealer-evenement in Schelluinen acht awards uitgereikt aan de beste dealers en één award aan de beste leverancier.

GO Telecom bood zijn partners een avond vol entertainment en erkenning in Schelluinen. Met de awards wil GO Telecom zijn resellers en leveranciers belonen voor uitzonderlijke prestaties en de samenwerking verder verstevigen.

De belangrijkste award van de avond werd uitgereikt aan Plantronics. De headset-leverancier werd gekroond tot beste leverancier van het jaar 2008. Plantronics heeft de afgelopen jaren laten zien wat GO Telecom graag voor heeft met zijn relaties: ondersteuning op maat, stipte levering, aandacht voor dealers en eindgebruikers en een goed inzicht op een markt die volop in ontwikkeling is. Campagnes zoals de Wireless Office Campagne (reeds voor de vierde keer uitgevoerd), inruilacties voor oude headsets en tal van op maat gemaakte acties voor resellers, hebben er mede toe geleid dat Plantronics werd verkozen tot winnaar.

De Plantronics Headsets-award werd uitgereikt in Nederland, België en Luxemburg aan de reseller die de beste prestaties leverde in het uitvoeren van activiteiten en het consistent aanbieden van headsets bij telefonieoplossingen. Deze award ging naar Headsetwinkel.nl in Nederland en naar Licom Telecom Systems in België.

De VideoCommunication-award werd uitgereikt aan de beste reseller in Nederland en in de Belux-regio. De twee awards zijn beschikbaar gesteld om resellers met een focus op telepresence te belonen voor de inspanningen van het afgelopen jaar. Qconferecing won de Nederlandse award vanwege het optimaal inzetten van zijn technische, commerciële en marktkennis. Glovicom NV/SA won de award voor België vanwege zijn overtuigingskracht richting de grotere klanten.

Het VoiceCommunication-award voor beste reseller op het gebied van voice communication werd uitgereikt aan de reseller die de meeste creativiteit heeft getoond en hiermee mooie resultaten heeft geboekt. Nieuwkomer op de markt For Conference heeft vanwege perfecte marketing en een duidelijke focus de award in Nederland gewonnen. Geronika won deze voor België vanwege het grote aantal specialisten dat zij in huis hebben op het gebied van audioconferentie.

De SIP Telephony-award is een categorie die afzonderlijk benoemd wordt binnen GO Telecom. De verkoop van VoIP-telefoons, en dan in het bijzonder VoIP-toestellen voor open source-platformen, pratende met het SIP-protocol, vormt de speerpunt van GO Telecom. Om deze reden is de award toegevoegd aan de jaarlijkse awardceremonie. NeoNova mag zich de eerste winnaar noemen van deze award. De inspanningen van NeoNova hebben geleid tot een snelle en gezonde groei. GO Telecom heeft een goede mix van producten afgezet via NeoNova en heeft dankzij NeoNova een goed zicht op de markt voor SIP-toestellen.

De award voor Marketing, Communicatie en Creativiteit behoort toe aan de leverancier die de beste acties, campagnes, uitingen, reclame en website heeft weten op te zetten en uit te te dragen. Winnaar dit jaar is MaXXus Communications. MaXXus vertegenwoordigt een zeer breed gedeelte van het totale portfolio van GO Telecom. De leverancier richt zich op videoconferentie, audioconferentie, headsets en IP-telefoons.

"We zijn erg blij dat onze leveranciers goed vertegenwoordigd waren op weer een succesvolle dealerdag", zegt Björn Heisterkamp, marketing manager bij GO Telecom. "Het is van belang het succes van onze leveranciers te benadrukken. Het verstevigt je relatie en op deze manier motiveer je elkaar om tot de beste resultaten te komen."

Kijk voor meer informatie over de awards op www.gotele.com/awards

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2719562). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.