Managed hosting door True

Yes Telecom organiseert 'Ladies Only' event

 

In november organiseert Yes Telecom het eerste echte 'Ladies Only' event in de Telecom Industrie.

Een uniek en nieuw initiatief, waarbij Yes Telecom haar vrouwelijke Business Partners een dag meeneemt als beloning voor hun inzet, deze keer naar ‘s werelds meest bruisende modestad Milaan. Yes Telecom benadrukt hiermee de belangrijke rol die vrouwen spelen in het succes van een zakelijke dealer. Dit nog niet eerder vertoonde concept in de Telecom Industrie, is uitsluitend voor vrouwelijke partners van Yes Telecom en wordt op een zeer speciale en exclusieve manier ingevuld.

In de Telecom Industrie gaat het bijna altijd om mannen, vooral in de zakelijke markt. Dat moet anders volgens Yes Telecom. Veel vrouwen spelen een belangrijke rol bij dealers waar de zakelijke klant centraal staat. Vaak zijn zij onderdeel van de drijvende kracht van een onderneming. Zeker geen groep die over het hoofd gezien moet worden vindt Yes Telecom. Met de "Yes Ladies Only" day onderstreept Yes Telecom de zakenrelatie met haar vrouwelijke Business Partners. "Wij zoeken naar mogelijkheden om succesvolle vrouwen bij elkaar te krijgen, dit evenement is een perfect platform voor onze dames die actief zijn bij dealers en IT resellers in de zakelijke Telecom markt". "Eindelijk echt iets leuks, voor ladies only, zonder mannen!", aldus Klaas Bottema Managing Director. Dit jaar wordt het "Ladies Only" event van Yes Telecom gesponsord door Samsung, een pioneer in het centraal zetten van deze doelgroep.

De eerste "Yes Ladies Only" zal voor de dames een dag vol luxe en verwennerij zijn. Als een echte VIP zal er niets aan ontbreken. Na een overweldigend ontbijt bij aankomst zal Milaan op exclusieve wijze verkend worden. En... er is zelfs tijd om te shoppen. In deze toonaangevende stad op het gebied van mode en design zullen de vrouwen de gehele dag in de watten worden gelegd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2718069). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.